Interim Salarisadministrateur

U kent het vast wel. Een medewerker gaat met zwangerschapsverlof, raakt langdurig ziek of gaat met verlof. En u zit met de handen in het haar. Waar haalt u nu die ervaren, doorgewinterde salarisadministrateur vandaan. Daarnaast kunt u te maken krijgen met het invoeren van een nieuw salarispakket waarvoor de nodige inspanningen en omzettingen moeten worden verricht. Kortom, allerlei zaken waarop u niet zit te wachten. U kunt natuurlijk expertise inhuren bij dure detacheringsbureau's, uitzendbureau's of zoeken naar andere waardevolle oplossingen.

Maar........u kunt hiervoor ook bij mij terecht!

In 1993 ben ik begonnen als medewerker salarisadministratie en heb daar de kneepjes van het vak geleerd en diverse cursussen gedaan waaronder PDL. Van daaruit heb ik mij verder ontwikkeld als salarisadministrateur en senior salarisadministrateur.

Als senior salarisadministrateur heb ik te maken gehad met onder andere de invoering van de Wet Walvis, Horizontaal Toezicht en de invoering van de werkkostenregeling.

Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar Raet, een toonaangevende speler op het gebied van HRM-/HCM-software. Ik was daar Payrollconsultant, ofwel, ik begeleidde de klant bij het inrichten van het basispersoneelsinformatiesysteem en het daaraan gekoppelde salarissysteem. Verder werd ik ingeroepen bij het corrigeren van de loonjournaalpost, inrichten van specifieke werkgever gerichte zaken, aanmaken van begrotingen, etc.

Kortom, zoekt u een adequate oplossing voor vervanging wegens ziekte, verlof of andere afwezigheid dan bent u bij aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of neem contact op via het daar vermelde telefoonnummer en samen komen wij er wel uit!